Sportrecht

Wat is sportrecht?

Als topsporter op professioneel niveau wilt u natuurlijk al uw tijd en energie steken in het streven naar perfectie. Maar vroeg of laat krijgt u mogelijk te maken met zaken als  arbeidsovereenkomsten, tuchtrecht, portretrecht, aansprakelijkheidsrecht, dopingregels, arbitrage, sponsoren en contracten. Noodzakelijk goed om op hoog niveau te kunnen presteren, maar het mag er niet voor zorgen dat u buitenspel komt te staan.

Bij Lovius zit sportrecht in het bloed. Met dezelfde passie die u heeft voor uw sport, werkt Lovius aan alles wat er zich achter de schermen van de professionele sportwereld afspeelt.

Nationaal en internationaal. Of het nu gaat om een individuele sporter, een heel team, trainers, coaches of de hele club, Lovius staat garant voor doeltreffende verdediging in disciplinaire en contractuele aangelegenheden voor nationale en internationale federaties, arbitrage-organen en tucht-organen. En rust niet voordat zij bij onderhandelingen van management-, transfer- of sponsorovereenkomsten het onderste uit de kan heeft gehaald.

Lovius ontzorgt, adviseert, bemiddelt en komt voor u op, zodat u uw focus behoudt op wat voor u het belangrijkste is; optimaal kunnen blijven presteren op topniveau!

Heb je een vraag over sportrecht?

Neem contact met ons op

Contacteer ons expertise