Philippe

Philippe Vanbellen

Philippe Vanbellen is master in de handelswetenschappen met specialisatie fiscaliteit (HUB – 1996) en master in de rechten (K.U. Leuven – 2000) Hij is sinds 2000 ingeschreven aan de balie, startte zijn carrière bij Dauginet Advocaten in Antwerpen (2000 - 2005) en werkte daarna bij Dumon, Sablon & Vanheeswijck in Brussel (2005 – 2012). Van 2012 tot 2019 was hij werkzaam als vennoot bij Tilia Law. 

Philippe is actief in het domein van het fiscaal recht. Zijn praktijk beslaat een breed spectrum van belastingaangelegenheden. Hij beschikt over de nodige ervaring om advies en bijstand te verlenen bij alle aspecten gerelateerd aan inkomstenbelastingen, voorheffingen en BTW. Ook heeft hij ruime ervaring met rulings (voorafgaande beslissingen).

Tevens kan hij instaan voor de verdediging van uw belangen in fiscale betwistingen. Hierbij zal steeds gestreefd worden naar een pasklare oplossing voor al uw fiscale problemen.

Ook voor uw vragen over – en advies m.b.t. de organisatie en de overdracht van uw vermogen, zowel tijdens uw leven als naar aanleiding van het overlijden, kan u bij ons terecht. Uiteraard kan ook de nodige bijstand worden verleend bij fiscale regularisaties en repatriëring van vermogen.

Tenslotte kan u ook steeds op onze bijstand rekenen wanneer u geconfronteerd zou worden met witwaswetgeving of het fiscale strafrecht.

Philippe is o.a. lid van International Fiscal Association (IFA) en van Belgian Association of Tax Lawyers (BATL).

Hij werkt in het Nederlands, Frans en Engels.

Hij woont samen met zijn vrouw en twee kinderen in Overijse.

Expertise

Contactinformatie

Talen

Contacteer teamlid