Belinda

Belinda Moschion

Belinda Moschion is Italiaanse van geboorte en behaalde in 1990 haar diploma licentiaat in de rechten (met onderscheiding) aan de KU Leuven. In de derde licentie studeerde zij een semester aan de “Università degli Studi “ te Siena (Erasmus). Zij volgde tevens de opleiding voor jeugdadvocaat.

Na haar stage aan de Leuvense balie was zij vervolgens een aantal jaren werkzaam aan de Brusselse balie gericht op burgerlijk- en economisch recht, om in 1999 terug te keren naar de Leuvense balie en zich te verdiepen in familierecht, verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht alsook het verkeersrecht.

Belinda is sinds 2011 actief bij Lovius en staat cliënten bij in onderhandelingen, het afsluiten van overeenkomsten, gerechtelijke en minnelijke expertises (letselschade en bouwzaken), alsook bij het bepleiten van zaken voor de rechtbanken.

Zij is tweetalig Nederlands-Frans en heeft een actieve kennis van het Engels en het Italiaans. Naast een gevuld familieleven, is zij bestuurslid van Zonta Brussel Zavel, een internationale serviceclub gericht op de ontwikkeling van de status van de vrouw wereldwijd.

Expertise

belinda

Contactinformatie

016 22 26 38
Leuven

Talen

Contacteer teamlid